Okulum Temiz Belgemizi Aldık

Okulum Temiz Belgemizi Aldık

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı Standartizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından verilen "Okulum Temiz" belgesini almıştır.

25.09.2021 298

Okulumuz Atatürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, Covid - 19 önlemleri kapsamında Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından, eğitim kurumlarında hijyen standartlarının geliştirilmesi için belirlenen 'TSE Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı'yla ilgili tüm şartları yerine getirdik ve yapılan denetimler sonucunda "Okulum Temiz" belgesi almaya hak kazandık.

Başvuru öncesinde "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Klavuzu"nda belirtilen tüm faaliyetleri, eylem planlarını, talimatları, eğitimleri tamamladık. Salgına karşı öğrenci, veli ve çalışanlarımızın sağlığını korumak için üst düzey önlemler aldık. Sürecin tutarlı, geçerli, güvenilir ve tarafsız bir anlayışla sürdürülebilmesi amacıyla TSE'ye "OKULUM TEMİZ" belgesi almak için başvuruda bulunduk. Gerçekleşen denetimler sonucunda, TSE tarafından verilen "OKULUM TEMİZ" belgesini almaya hak kazandık. Çalışmalarda emeği geçen Müdür Yarcımcılarımız Recep GÜNEŞ ve Zeynep ERDOĞDU'ya Okul Müdürümüz Mehmet OKUYUCU ile birlikte bütün personelimize teşekkür eder, içinde bulunduğumuz bu pandemi sürecinin en kısa sürede bitip EĞİTİM için tam normalleşmeye geçmeyi dileriz.

25-09-2021