MESLEKİ YÖNELİM ENVANTERİ VE MOTİVASYON ÇALIŞMASI

ÖĞRECİLERİMİZE İLGİ VE YETENEKLERİNİ KEŞFETMELERİ NOKTASINDA ETKİN REHBERLİK HİZMETLERİ SUNULMAKTADIR.

22.04.2024 50

Okulumuz Rehberlik Öğretmenleri Ayşe GÜMÜŞCÜ ve Özlem NUMAN, mezun olacak 8.sınıf öğrencilerimizin, ilgi ve yeteneklerini farketmelerini sağlamaları amacıyla Mesleki Eğilim Belirleme Envanteri uygulaması yapmışlardır. Uygulama sonucunda, sonuçlar öğrencilerle birlikte değerlendirilerek, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine uygun yönelebilecekleri meslek alanları tanıtılmıştır.

            Okul Rehberlik Servisi olarak öğrencilerimizin fiziksel ve ruhsal gelişimleri, dikkat süreleri, öğrenme stilleri, sınava hazırlanma sürecinde yapılacaklar, üst öğrenim kurumlarında tercih edebilecekleri okullar, vb. konular ile ilgili olarak öğrencilerimize bireysel veya grup olarak rehberlik hizmeti sunulmaktadır.

22-04-202422-04-202422-04-2024